Voorgerechten

KOUD
Klassieke “Tomaat Crevettes” fris sla-tje, gekookt ei, citroen-mayo en cocktailsaus
1 stuk (70 gram Hollandse Garnalen)€ 18,00
2 stuks (100 gram Hollandse Garnalen)€ 23,00
Proeverij van vis
Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen, Gerookte Paling, uitjes en mierikswortelcrème
€ 21,00
Toast Gerookte Zalm
Gesnipperde uitjes, kappertjes en mierikswortel crème
€ 19,00
Carpaccio van Iers rund
Basilicum-pesto of Truffel mayonaise, beide met Parmezaanse kaas en Italiaanse garnituren
€ 17,00
Steak Tartaar
Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan
€ 17,00
Geitenkaas uit de oven
Gekaramelliseerde vijgen, pistache en Balsamico-honing dressing
€ 17,00
WARM
Garnalenkroketjes
toast, tartaarsaus en citroen
€ 19,00
Ambachtelijke Kaaskroketje
met toast
€ 15,00
Oosters gelakt Zeeuws Spek & Scampi
Teriyaki, mierikswortel, radijs en sesam kletskop
€ 18,00
Scampi
keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus
€ 17,00
Soepen
Tomatensoep met een vleugje room € 8,00
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep € 12,00

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny”
Onze voorgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur.
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie.