KOUD | ||
Klassieke “Tomaat Crevettes” fris sla-tje, gekookt ei, citroen-mayo en cocktailsaus | ||
1 stuk (70 gram Hollandse Garnalen) | € 18,00 | |
2 stuks (100 gram Hollandse Garnalen) | € 23,00 | |
Proeverij van vis Gerookte Zalm, Hollandse Garnalen, Gerookte Paling, uitjes en mierikswortelcrème | € 21,00 | |
Toast Gerookte Zalm Gesnipperde uitjes, kappertjes en mierikswortel crème | € 19,00 | |
Carpaccio van Iers rund Basilicum-pesto of Truffel mayonaise, beide met Parmezaanse kaas en Italiaanse garnituren | € 17,00 | |
Steak Tartaar Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | € 17,00 | |
Geitenkaas uit de oven Gekaramelliseerde vijgen, pistache en Balsamico-honing dressing | € 17,00 | |
WARM | ||
Garnalenkroketjes toast, tartaarsaus en citroen | € 19,00 | |
Ambachtelijke Kaaskroketje met toast | € 15,00 | |
Oosters gelakt Zeeuws Spek & Scampi Teriyaki, mierikswortel, radijs en sesam kletskop | € 18,00 | |
Scampi keuze uit: gebakken in lookboter of pikante paprika-look saus | € 17,00 | |
Soepen | ||
Tomatensoep met een vleugje room | € 8,00 | |
Rijkelijk gevulde Provençaalse Vissoep | € 12,00 | |
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van “Boussen Culinair” en “Beurre d’isigny” |
||
Onze voorgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur. | ||
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie. |