VIS HOOFDGERECHTEN | ||
Vispannetje garnalenbisque, gegratineerd met Zwitserse kaas | €27,00 | |
Scampi • Gebakken in Lookboter • Pikante Paprika-look roomsaus | €27,00 | |
Kabeljauw & Zeeuws Spek Spinazie en bospaddestoelen, witte wijnsaus met tuinkruiden | €32,00 | |
Zeetong (450 gram) In hoeve-roomboter gebakken, geserveerd met huisgemaakte tartaarsaus | €45,00 | |
VLEESGERECHTEN | ||
Kogelbiefstuk (200 gram) | €27,00 | |
Bavette (250 gram) | €28,00 | |
Tournedos (200 gram) | €34,00 | |
Varkenshaas (200 gram) | €21,00 | |
Sauzen: * Pepersaus € 3,50 * Gebakken champignons € 3,50 * Champignonroomsaus € 3,50 | ||
Steak Tartaar (200 gram) Pickels-crème, ingelegde groentjes en krokant van Parmezaan | €27,00 | |
Saté van Oosters gemarineerde varkenshaas (225 gram) Pindasaus, oosterse salade, gebakken uitjes en kroepoek | €24,00 | |
VEGETARISCH GERECHT | ||
Quiche & Geitenkaas Huisgemaakte quiche, rijkelijk gevuld met bospaddestoelen, courgette, paprika en spinazie, Afgegarneerd met rucola en Parmezaan | €24,00 | |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade (niet bij vegetarisch, steak tartaar en kabeljauw) en verse frieten (niet bij vegetarisch) |
||
Onze hoofdgerechten worden geserveerd vanaf 11:00 uur. | ||
Heeft u een allergie, vraag onze bediening om informatie. |